Users on page

Now online: 2
Overall: 196020
Majtävlingen Jönköping

Även i år tog sig några tappra (Henrik, Mattias och Lars) ner till Jönköping och sköt 33! serier precision. Planeringen var väl inte riktigt vad den borde så något mysigt boende med kvällsfika och ljug blev det inte, däremot uppstigning 03:30 för att hinna köra 30 mil och ta sig förbi den legendariska kön till vapenkontrollen innan första start 08:15. En del spänning på vägen blev det också när snön började falla i höjd med Mjölby men den lade sig som tur var inte.

Halvtrasiga vapen och begränsat innehav gav också upphov till en del intressanta bakluckeskruvningar med kolvbyten och åsikter om hur i… trycket var inställt på klubbkamratens ögonsten.

I slutänden gick dock allt praktiskt vägen och vi tog oss samtliga igenom alla starter utan större problem. Några klickskott och en ren och fin tomhylsa! istället för en patron i en nyöppnad Norma-ask var det som inträffade.

Resultatmässigt så gjorde 2 av 3 väl ifrån sig. Mattias tog hem segern i både A3(479p) och B3 (481p), Lars segrade i både C1(458p) och B1(444p). De bärgade hem både medaljer, presentkort och ära. I sann Jönköpings-tradition så blev Henrik som stod för bilen helt utan framstående placeringar och priser trots att han slapp köra ner den här gången. Hem fick han dock köra, ryktet förtäljer även att någon firade i passagerarsätet med några kalla öl.

Summa summarum var det en mycket trevlig dag med en väl ordnad tävling. Dock med den hårdaste juryn vi någonsin skådat. ”Den var ju så inne att jag såg det från bänken!” När man drygt 16 timmar efter avfärd anlände innanför dörren så somnade man ganska ovaggad.

//Henrik

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.